Frenen el desnonament del veí que va vendre el seu pis sense saber-ho

  • Es pensava que havia firmat l'ampliació de la hipoteca.   
  • Va ser un document en el qual venia el seu pis per 150.000 euros.

Es pensava que havia firmat l'ampliació de la hipoteca. Mouhssin El Metai, el veí de Barcelona que va vendre el seu pis sense saber-ho, i la seva família podran seguir vivint a la seva vivenda fins que es resolgui la querella criminal que el Collectiu Ronda d'advocats ha tramitat contra l'empresa que, presumptament, el va enganyar.

Segons assegura, quan estava a l'atur, va signar el que ell es pensava que era «una ampliació de la seva hipoteca» i va acabar sent, en realitat, un document en el qual venia el seu pis per

150.000 euros. El Metai hauria demanat l'ampliació de la hipoteca com a un crèdit de 40.000 euros per obrir un locutori a Ripollet.

De fet, va muntar el negoci i el va treure endavant «gràcies al seu caràcter emprenedor», segons els advocats, però un any i mig després «de seguir vivint a casa seva i pagar totes les despeses», l'empresa va iniciar un procés per desnonar-lo.

Així va ser com va saber que, sense ser-ne conscient,havia firmat la venda del seu pis, amb una «sospitosa» clàusula afegida en la qual ell renunciava a emprendre accions civils contra els nous propietaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento