Comunitat Valenciana

Rescaten un ancià perdut i desorientat després de caure's per un barranc a L'Alcora

Efectius de la Guàrdia Civil han localitzat i rescatat un ancià de 83 anys que estava desorientat després de caure per un barranc en una de les pistes de la zona de l'ermita de Sant Vicent, a L'Alcora (Castelló).
Rescat d'ancià a l'Alcora
Rescat d'ancià a l'Alcora
OPC
Rescat d'ancià a l'Alcora

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, l'ancià se'n va anar del seu domicili a primera hora del matí d'ahir, des d'on havia eixit a passejar com tots els dies per la zona de l'ermita de Sant Vicent.

La Guàrdia Civil va iniciar un dispositiu, compost per patrulles d'Atzeneta, Cabanes, Policia Local de L'Alcora, consorci provincial de bombers i unió de bombers voluntaris de Lucena.

Sobre les 18 hores, un agent de servici pertanyent al Lloc de L'Alcora que s'havia unit a l'operatiu en assabentar-se de la desaparició i que, a més, era coneixedor de la zona, va localitzar la persona desapareguda gràcies a les indicacions que havia rebut per part del coordinador del dispositiu.

L'ancià havia patit una caiguda per un barranc en una de les pistes de la zona de l'ermita i es trobava aparentment il·lés, però desorientat i sense poder moure's a causa del colp patit.

L'home va ser traslladat en llitera i posteriorment en ambulància al Centre de Salut de L'Alcora, on es va recuperar satisfactòriament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento