Comunitat Valenciana

Detingut després d'assaltar la vivenda d'una dona de 85 anys a Elda per a robar-li 135 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elda (Alacant) un jove per suposadament assaltar de matinada la vivenda d'una dona de 85 anys, quan aquesta dormia. El jove va amenaçar la víctima i va arribar a causar-li lesions perquè li entregara els diners que tinguera a casa. El detingut es va portar 135 euros.
El xic detingut per la policia.
El xic detingut per la policia.
POLICÍA NACIONAL
El xic detingut per la policia.

La Policia li atribueix un delicte de robatori amb violència i intimidació, ha explicat la Comissaria provincial.

Segons han explicat aquest dilluns, va ser el nebot de la víctima el qui va requerir als agents en el carrer i a pocs metres de la vivenda. Segons va manifestar la seua tia es trobava en el domicili amb ferides per les quals sagnava abundantment.

Els agents es van dirigir a l'immoble i van realitzar una primera assistència a la víctima sol·licitant la presència dels servicis sanitaris.

L'interior del domicili es trobava regirat i l'agredida va manifestar als agents que moments abans mentre es trobava en el seu llit dormint, un jove s'havia introduït i li havia posat unes tisores en el coll al mateix temps que li demanava que li entregara els diners que tinguera a casa. Davant la resistència de la víctima l'agressor li va causar lesions, realitzant-li diversos corts en la zona del coll, el pit i els avantbraços. D'aquesta forma l'assaltant va fugir del domicili amb 135 euros.

Segons va comentar la dona, el presumpte agressor, malgrat portar la cara tapada, li va resultar conegut per ser possiblement veí del mateix barri, proporcionant als agents diferents dades de la seua vestimenta i característiques físiques.

Amb eixes dades els policies van realitzar les primeres perquisicions i van activar el protocol d'actuació davant delictes violents protegint l'escena del delicte i elaborant un perfil del sospitós que va donar els seus fruits en permetre identificar al presumpte assaltant, que va resultar detingut hores després.

Una vegada detingut els agents de la Policia Judicial de la Comissaria d'Elda van realitzar un registre en el domicili del presumpte culpable en el qual van localitzar les tisores usades en l'assalt, roba amb restes de sang i els diners sostrets en la vivenda.

L'arrestat, de 18 anys i nacionalitat veneçolana, ha sigut acusat dels delictes de robatori amb violència, violació de domicili i lesions i es troba en les dependències de la Policia Nacional d'Elda a l'espera que finalitzen les Diligències per a ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció.

La víctima es troba ingressada en l'Hospital on es recupera de les lesions patides.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento