Comunitat Valenciana

El PPCV traslladarà a tots els ajuntaments el recurs presentat per Torrevella contra la prohibició per a fer PCR

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) traslladarà a tots els ajuntaments el recurs model presentat per l'Ajuntament de Torrevella (Alacant) perquè se li permeta fer test del Covid als docents, en contra de l'opinió de la Conselleria de Sanitat.

Així ho ha explicat la presidenta dels 'populars' valencians, Isabel Bonig, després de reunir-se amb l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón.

Bonig ha estimat que "en un exercici de responsabilitat i defensa dels drets i del benestar dels seus conciutadans, va plantejar dimarts el recurs contenciós-administratiu sol·licitant-li al TSJ la mesura cautelaríssima que permeta realitzar eixos test".

Bonig ha explicat que aquest recurs s'ha traslladat a tots els ajuntaments on governa el Partit Popular, "però també ho posem a la disposició d'alcaldes socialistes i de Compromís que volen fer test, ja que ens consta que són molts".

"La Comunitat Valenciana té quasi 800.000 alumnes en els diferents graus i cursos i matèries i 60.000 professors des del nord de la província de Castelló fins al sud de la província d'Alacant. El personal educatiu, juntament amb el sanitari i el de residències és probablement dels col·lectius que més cal cuidar perquè realitzen un servici essencial i perquè és difícil cobrir les baixes", ha explicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento