La L5 del metro torna a la normalitat després d’un mes d’obres a la Sagrera

Tornen a aturar les obres de la futura L9. La L5 de metro, que estava tallada entre les parades de Sagrada Família i Maragall, torna avui a la normalitat després d’un mes d’obres.
Alguns dels usuaris de la L5 de metro que feien ahir el transbord a l’autobús per fer el tram afectat per les obres. hugo fernández
Alguns dels usuaris de la L5 de metro que feien ahir el transbord a l’autobús per fer el tram afectat per les obres.  hugo fernández
Foto
Alguns dels usuaris de la L5 de metro que feien ahir el transbord a l’autobús per fer el tram afectat per les obres. hugo fernández
Durant aquest temps, els usuaris de la L5 havien de sortir al carrer i fer el recorregut amb uns autobusos llançadora de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Les obres, que també van suposar el tall de la L1 entre Clot i Fabra i Puig, han servit per construir l’intercanviador de la Sagrera/Meridiana, on confluiran les línies 1, 4, 5 i la 9.

Un sol túnel

Precisament, les obres de la futura L9 a la Sagrera no han anat tan bé i, després de fer una auditoria, la Generalitat ha ordenat que s’aturin. Enlloc dels dos túnels previstos, només se’n farà un. Tanmateix, es manté el calendari previst.

El TramBesòs segueix tallat

El servei habitual del TramBesòs segueix amb talls de circulació per les obres de connexió que cal fer entre la línia T4, que va de la Ciutadella a la Vila Olímpica, i la futura T5, que unirà Glòries amb l’estació de Sant Adrià de Besòs. Segons les previsions, les obres, que van començar el 25 de juliol, s’acabaran el proper dia 12 de setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento