Comunitat Valenciana

Detingut al Pinós després de dilapidar el subsidi en apostes i denunciar falsament ser víctima d'una estafa

La Guàrdia Civil ha detingut al Pinós (Alacant)un home de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte de denúncia falsa, després d'al·legar que havia sigut víctima d'una estafa de 610 euros, a través de la seua targeta de crèdit. Els agents, no obstant açò, van descobrir que el que va passar en realitat va ser que es va gastar, suposadament, el subsidi d'atur en apostes online.
Un agent del Pinós.
Un agent del Pinós.
GUARDIA CIVIL
Un agent del Pinós.

Les investigacions es van iniciar després de la denúncia que va interposar en la qual afirmava que li havien realitzat fins a 25 càrrecs fraudulents en la seua targeta bancària que sumaven un total de 610 euros, ha detallat l'institut armat.

Davant la sospita que no poguera estar dient tota la veritat, la Guàrdia Civil va tractar d'esbrinar des de quina empresa o empreses s'havien pogut realitzar tots eixos càrrecs. La contestació va arribar d'una casa d'apostes online, que va manifestar que els càrrecs havien sigut completament lícits.

Quan van acabar d'acumular les proves pertinents, es va concloure que ell mateix havia sigut qui s'havia gastat tots els diners rebuts pel subsidi d'atur en apostes per Internet. I el que és més, el banc, en creure's que els moviments denunciats eren realment fraudulents, li l'havia retornat.

Per tot l'anterior, la Guàrdia Civil va detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte de denúncia falsa, que va quedar en llibertat després de prendre-li declaració.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento