Comunitat Valenciana

Turisme.- L'aeroport de Castelló estrena una nova ruta a Viena operada per Wizz Air amb dos freqüències setmanals

L'aeroport de Castelló ha inaugurat aquest divendres una nova ruta a Viena, operada per l'aerolínia Wizz Air, que ofereix dos freqüències setmanals, divendres i dilluns.
Inauguració de la nova ruta a Viena
Inauguració de la nova ruta a Viena
GENERALITAT VALENCIANA
Inauguració de la nova ruta a Viena

Amb motiu del primer vol, s'ha realitzat el tradicional acte de benvinguda en la plataforma de l'aeroport, on dos camions del servici de bombers han traçat un arc d'aigua sota el qual ha passat l'avió, segons ha informat el Consell en un comunicat.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha manifestat la seua satisfacció amb l'activació de la nova connexió, l'inici de la qual es va haver de posposar per la crisi associada a la Covid-19.

"Esperem que aquesta ruta contribuïsca a la reactivació del sector turístic de Castelló, especialment tenint en compte que Àustria és un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu", ha assegurat.

El conseller ha recordat que l'enllaç amb Viena es va captar mitjançant el pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics europeus, impulsat per la Generalitat, i ha recalcat que la ruta està garantida per als pròxims tres anys.

REPRESA DE VOLS

D'altra banda, aquest divendres també es reprenen els vols a Londres-Luton, que se sumen als de Budapest, Londres-Stansted i Katowice. Pròximament s'engegaran les rutes de Bucarest i Bilbao.

Arcadi España ha recalcat que la reactivació de les operacions regulars en l'aeroport de Castelló ha vingut acompanyada d'"estrictes" mesures de protecció davant de la Covid-19.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento