Brugal.- Alperi davant l'inici del judici per la suposada manipulació del PGOU d'Alacant: "Ja era hora"

L'exalcalde d'Alacant pel PP Luis Díaz Alperi ha exclamat que "ja era hora" que començara el judici per la suposada manipulació del Pla General d'Alacant (PGOU) que comença aquest dimarts i en el qual se senta en el banc dels acusats al costat de la seua successora en el càrrec, l'exalcaldessa 'popular', Sonia Castedo, i l'empresari Enrique Ortiz.
L'exalcalde del PP d'Alacant Luis Díaz Alperi, esquiva als mig a la seua arribada a l'Audiència Provincial d'Alacant per a asseure's en el banc dels acusats pel cas Brugal
L'exalcalde del PP d'Alacant Luis Díaz Alperi, esquiva als mig a la seua arribada a l'Audiència Provincial d'Alacant per a asseure's en el banc dels acusats pel cas Brugal
Joaquín Reina - Europa Press

En resposta als mitjans mentre accedia sol a l'Audiència d'Alacant, Alperi ha assegurat que afronta el judici amb "molta tranquil·litat" i que "ja era hora" que arrancara. Així mateix, preguntat sobre si la seua defensa anava a demanar la nul·litat de les escoltes, Alperi ha manifestat: "No ho sé".

Per la seua banda, Sonia Castedo ha accedit a l'Audiència sense fer declaracions, sobre les 9.51 hores, com també ho ha fet prèviament l'empresari Enrique Ortiz, que ha arribat a les 9.43 hores.

Finalment, l'advocat de l'acusació que exerceix Esquerra Unida, José Luis Romero, ha mostrat la seua confiança en què la sala tinga un criteri diferent al de la Secció Setena de la pròpia Audiència, que el passat dia 10 de juny va declarar nul·les les escoltes que van donar lloc al cas i va absoldre així els 34 encausats en la suposada manipulació del contracte de les brosses d'Oriola. Així, confien que tinga el seu "propi criteri".

A més, sobre la possibilitat que Fiscalia sol·licite l'ajornament del judici, després de la marxa arrere d'Enrique Ortiz, que va firmar una conformitat per a acceptar els fets però després es va retractar, Romero ha avançat que es recolzarà "sense fissures" la postura del ministeri fiscal. "Lògicament és una qüestió que posa en fallida el procés i cal prendre una decisió abans de seguir en qualsevol direcció", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento