Comunitat Valenciana

El "document final" del Pla Renhace per al Baix Segura es presentarà a principis de juliol

  • Així ho ha assegurat aquest matí Puig, després de reunir-se amb els dos comissionats, Antonio Alonso i Jorge Olcina.
Ximo Puig, aquest dimarts, en la Casa dels Bruixes.
Ximo Puig, aquest dimarts, en la Casa dels Bruixes.
GVA
Ximo Puig, aquest dimarts, en la Casa dels Bruixes.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que a principis de juliol es presentarà el "document final" del Pla Renhace, sobre el qual s'ha treballat per a impulsar el ressorgir del Baix Segura després de l'impacte de la DANA de setembre.

Puig s'ha pronunciat així, en atenció als mitjans, després de reunir-se aquest dimarts en la seu del Consell en la Casa de les Bruixes, a Alacant, amb els dos comissionats del Pla Renhace, Antonio Alonso i Jorge Olcina.

En eixe sentit, ha detallat que existeixen projectes d'actuació "immediata" per a la neteja de la llera del riu Segura, amb la presència de la Confederació Hidrogràfica del Segura a Oriola i perquè "el compromís de la Generalitat siga ben evident amb el Baix Segura".

"Ho ha sigut durant aquest temps, amb una inversió de 13 milions d'euros en ajudes, però per descomptat es tracta de mirar cap al futur", ha comentat Puig, que ha afirmat que s'està duent a terme "des de baix" amb la participació de les entitats i persones que han volgut "col·laborar".

Ximo Puig ha agraït l'"enorme esforç, altruista i generós" dels dos comissionats perquè projectes com el Centre de l'Aigua o amb el desenvolupament econòmic i social de la comarca "siguen una realitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento