Cada dos dies hi ha algú que no pot obrir el seu cotxe o que oblida on l'ha aparcat

Els oblits no són una anècdota d'una persona, sinó que consten fins i tot a les estadístiques policials. El fet és que, al darrer any, la Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir cada dos dies per ajudar a localitzar o obrir el vehicle dels conductors més despistats.

Tot i que no sigui una tasca específica de la policia local, el fet és que al 2007, a Barcelona ciutat els agents van haver d'obrir la porta de 94 vehicles perquè s'havien oblidat les claus a l'interior.

Això vol dir que els conductors es van estalviar de pagar un manyà que cobra uns 100 euros per obrir-lo o d'haver de demanar un trasllat amb grua al concessionari més proper. En una paraula, els va sortir gratis.

Ajuda als ciutadans

La majoria d'aquestes intervencions es van dur a terme al districte de Sarrià-Sant Gervasi (20 casos).

Durant tot l'any passat, la policia local va ajudar també a localitzar 59 vehicles per oblit del lloc d'estacionament als carrers de Barcelona. Es tracta d'una tasca d'ajuda ciutadana que els agents duen a terme. «Es demana als conductors que recordin un punt de referència per ubicar-lo a la zona»,explicaven fonts policials. Sarrià-Sant Gervasi i l'Eixample tornen a ser els districtes on més s'ha recorregut a la policia en cas d'oblit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento