Comunitat Valenciana

Tres detinguts a Alacant per utilitzar una targeta robada a un repartidor per a comprar en un estanc

La Policia Nacional ha detingut a Alacant tres persones per presumptament robar-li la cartera a un repartidor de paqueteria i utilitzar-la, minuts després, en un estanc.
Un cotxe patrulla.
Un cotxe patrulla.
POLICÍA NACIONAL
Un cotxe patrulla.

La víctima va avisar la Policia a través del 091 i va al·legar que estava repartint paquets en un cèntric carrer d'Alacant i que s'havia deixat la cartera en l'interior de la seua furgoneta. En la cartera portava la targeta de crèdit de la seua parella, a qui la seua entitat va advertir de les compres. La dona va cridar el repartidor per a saber si estava fent ús de la targeta i va ser quan l'home es va adonar que li havien robat la cartera.

El perjudicat va requerir a la Policia el fet i l'estanc on suposadament s'estaven realitzant les compres.

Després de parlar amb l'amo del comerç, va assenyalar a una parella que acaba d'eixir i que havien realitzat compres amb una targeta i per un valor inferior al límit a partir del qual s'exigeix introduir la contrasenya.

Els agents van interceptar la parella i una tercera persona que actuava amb ells per a alertar sobre la presència de policia, i després d'un escorcoll superficial es va localitzar la targeta presumptament sostreta, així com els diners que la víctima portava en la cartera i altres efectes, que portaven repartits entre els tres.

En eixe moment, es va detindre els tres autors com a presumptes autors dels delictes de furt i estafa.

Posteriorment els policies van recuperar la cartera robada, que havia sigut llançada a una paperera molt propera al lloc dels fets. Tots els efectes van ser entregats al seu legítim propietari.

Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento