Santa Caterina es reivindica

El barri tem que es produeixi un èxode dels veïns de tota la vida per l’augment dels preus.

Els veïns de Santa Caterina i Sant Pere no volen que el barri es converteixi en una zona d’oci i habitatges d’alt standing com ha passat al Born.

És per això que han decidit oposar-se al Pla d’Usos del Districte de Ciutat Vella, que s’aprovarà inicialment en el proper plenari i que prohibeix l’obertura de nous bars i restaurants, a excepció de dues zones: el Raval Sud i Santa Caterina i Sant Pere.

Jorge Sánchez, de l’Associació de Veïns del Casc Antic, assegura que «la gent tem que aquesta mesura alteri la fesomia del barri, incrementant el soroll i el malestar dels veïns».

Major oferta de locals

També consideren que la transformació que pot patir el barri acabi fent fora els residents de tota la vida. «És normal que la gent no aguanti l’increment de nivell de vida que es pot generar si ens convertim en un nou Born». Carles Martí, regidor del districte, considera que les zones de Santa Caterina i el Raval Sud «encara admeten un creixement controlat i homogeni» d’establiments de restauració, a diferència de la resta del districte en què ja s’ha «tocat sostre».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento