Comunitat Valenciana

Una dona resulta ferida després de ser apunyalada per la seua parella que s'ha suïcidat a Almassora

Una dona ha resultat ferida aquesta madrugrada després de ser apunyalada per la seua parella a Almassora (Castelló), el qual posteriorment s'ha suïcidat, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per homicidi dolós en grau de temptativa en l'àmbit de la violència de gènere.
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla

Aquest és el segon cas de violència de gènere que es registra a Almassora des de la declaració de l'estat d'alarma com a conseqüència del coronavirus. En la primera ocasió, un home es va entregar a la Guàrdia Civil després de suposadament matar la seua parella de 35 anys davant dels dos fills menors de tots dos.

Segons han informat fonts municipals, els fets s'han registrat aquesta matinada. La Policia Local ha rebut un avís del 112 a les 00.15 hores després que els veïns informaren que una dona havia sigut apunyalada en l'abdomen i l'home s'havia llançat des d'un quart pis.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que s'ha sol·licitat la seua intervenció a les 00.30 hores per a assistir a una dona amb ferides per arma blanca. Fins al lloc s'han desplaçat dos unitats del SAMU i un metge d'Atenció Primària.

Els servicis mèdics han assistit la dona, de 45 anys, i, després d'estabilitzar-la, ha sigut traslladada a l'Hospital General Universitari de Castelló per ferides d'arma blanca. D'altra banda, han confirmat la mort de l'home, de 31 anys, que a l'arribada dels servicis sanitaris estava estès en la via pública.

Segons ha informat l'Hospital General, la dona es troba ingressada en la UCI, mentre que fonts municipals han assegurat que ja ha sigut operada i es troba fora de perill.

Les mateixes fonts municipals han indicat que el presumpte agressor tenia antecedents per violència de gènere, encara que la dona havia retirat la denúncia i, de fet, convivien junts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento