Els aires rockers de Bryan Adams

Bryan Adams, en un concierto. (ARCHIVO)
Bryan Adams, en un concierto. (ARCHIVO)
Bryan Adams, en un concierto. (ARCHIVO)

Tot i que sempre reivindica que l'estil amb què se sent més còmode és el rock, Bryan Adams és un dels grans intèrprets de l'amor. Balades com Please Forgive Me o Everything I Do porten el seu segell, com també el duen les rítmiques Summer of 69 o Back to you.

El músic i fotògraf canadenc torna a Barcelona mig any després de la seva darrera actuació. En aquella ocasió, al mes de març, va oferir un reduït i íntim recital en acústic, on estava ell sol damunt l'escenari de l'Espai Movistar. Llavors presentava el seu últim disc, Eleven.

Adams torna ara a presentar aquest mateix àlbum. En aquesta ocasió ha triat un espai més ampli, el Palau Olímpic de Badalona, on té cabuda més públic i també la seva banda.

Però hi ha més. El músic també dedicarà part del concert a repassar alguns dels himnes de la seva dilatada trajectòria musical com podrien ser When You Love Someone o Have You Ever Really Loved A Woman?

En aquesta gira, Adams només oferirà dos concerts a Espanya, el de Badalona, avui divendres, i un altre a Puerto del Mar, Alacant, demà dissabte.

* Av. Alfons XIII. Avui divendres a les 22.00 h. De 35 a 80 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento