El president de Cevisama critica la falta d'implicació dels polítics

  • "No han dedicat mai cap atenció" tot i ocupar "el tercer lloc quant a fires importants d'Espanya", ha dit Rubert.
  • La fira se celebrarà del 3 al 7 de febrer amb un total de 847 firmes expositores en un total d'onze pavellons.
Manuel Rubert i Carmen Álvarez en la presentació de Cevisama
Manuel Rubert i Carmen Álvarez en la presentació de Cevisama
EUROPA PRESS

El president de Cevisama, Manuel Rubert, ha criticat aquest divendres la falta d'implicació dels polítics en el desenvolupament de la fira. Sobre aquest tema, ha apuntat que "no han dedicat mai cap atenció" a pesar de ser un esdeveniment "que se situa en el tercer lloc quant a fires importants d'Espanya".

"Estic segur que aquesta fira la traslladem a un altre lloc i no càpgia el menor dubte que els polítics es bolcarien en ella", ha apuntat Rubert durant la presentació de Cevisama a Castelló en ser preguntat per l'ajuda de València a la fira.

Sobre aquest tema, ha explicat que s'han mantingut diverses reunions "però es veia que anaven desviant". "Com pareix que ens tinguen segur, fan poc, i al final doncs deixem aquest tema de costat i que siga el que Déu vullga". Rubert també ha destacat l'aportació de la fira a la ciutat de València.

D'altra banda, la directora de Cevisama, Carmen Álvarez, ha assenyalat que la 38a edició de la fira, que se celebrarà entre el 3 i el 7 de febrer en Fira València, ocupa una superfície bruta que supera els 126.000 metres quadrats. En ells exhibiran la seua oferta 847 firmes expositores en un total d'onze pavellons "en la qual serà una de les millors edicions del certamen".

Del total d'expositors, 552 són espanyols i 295 són marques estrangeres procedents d'un total de 40 països, amb una participació majoritària d'empreses italianes, encara que també és "significativa" la presència de marques de Portugal i Turquia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento