La Generalitat va a judici per l’ajut a un nen dependent

  • El pare exigeix la prestació des de l'entrada en vigor de la Llei de Dependència.
  • És la primera denúncia a la Generalitat per part del pare d'un nen amb un alt grau de dependència.

El pare exigeix la prestació des de l'entrada en vigor de la Llei de Dependència. Ahir va quedar vist per sentència el cas de la primera denúncia a la Generalitat per part del pare d'un nen amb un alt grau de dependència, que podria sentar un precedent pel que fa a la petició de l'import de l'ajut promès per llei.

Si la sentència fos favorable al demandant, tots els grans dependents de Catalunya podrien exigir l'import de l'ajut amb caràcter retroactiu des de l'1 de gener, dia en què va entrar en vigor la Llei de Dependència, i no des de maig, mes en què l'administració catalana va iniciar els tràmits per concedir la prestació.

La Generalitat no ha complert allò que havia promès
El pare demandant, Antonio Moreno, president del
collectiu Papás de Álex, va presentar la denúncia per considerar que «la Generalitat no ha complert allò que havia promès», en concedir la prestació al seu fill, qualificat com a gran dependent, a partir del 21 de maig del 2007.

Un cop arribi la sentència del jutjat de primera instància, les dues parts podran recórrer-la, per la qual cosa encara no serà ferma. Moreno va advertir ahir que «arribarà fins al final» per aconseguir les prestacions per a tots els dependents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento