Comunitat Valenciana

Dos detinguts a Rojals per assaltar cases i locals i portar-se objectes per valor de 7.000 euros

La Guàrdia Civil ha detingut a Rojals (Alacant) un home i una dona que suposadament van cometre huit assalts a vivendes i locals de la localitat des de juny. Els presumptes assaltants es van portar objectes per valor de 7.000 euros i van provocar danys per valor d'altres 3.000 euros.
L'home detingut a Rojals custodiat per dos agents.
L'home detingut a Rojals custodiat per dos agents.
GUARDIA CIVIL
L'home detingut a Rojals custodiat per dos agents.

A la fi del passat mes de juny, la Guàrdia Civil va tindre coneixement d'un considerable increment de la comissió de robatoris amb força a Rojals, especialment en establiments comercials dedicats a l'hoteleria així com també en vivendes i obres en construcció, ha informat l'institut armat.

Després de les primeres gestions, els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Almoradí van determinar que, la qual cosa a priori pareixia ser uns fets aïllats, per la diferència de temps entre la comissió d'uns robatoris i uns altres, no era així, sinó que seguien un mateix patró.

Finalment, i amb tota la informació recopilada, el passat mes de desembre es va aconseguir identificar i localitzar els dos presumptes sospitosos.

La investigació es va centrar en aquestes dos persones, un home de 30 anys i una dona de 27, tots dos espanyols, que haurien accedit, per la força, a diversos establiments i vivendes, aconseguint sostraure efectes valorats en més de 7.000 euros (entre els quals destaca nombrosos telèfons mòbils, un televisor de plasma, un iPad, portes d'alumini i material d'obra, així com també diners en efectiu) i provocant danys materials valorats en més de 3.000 euros.

La parella, resident a Rojals, procurava sostraure efectes que tingueren una fàcil i ràpida eixida en el mercat negre.

Es va procedir a l'entrada i escorcoll del domicili dels investigats i a la seua detenció. Se'ls imputen huit delictes de robatori amb força.

Els detinguts ja han sigut posats a la disposició del Jutjat nombre 2 dels de Torrevella, que ha decretat la llibertat provisional de tots dos, en espera de judici.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento