Comunitat Valenciana

Un guàrdia civil en pràctiques i fora de servici salva una família d'un incendi a Torrevella

Un agent de la Guàrdia Civil en pràctiques i fora de servici ha salvat una família d'un incendi originat en la seua vivenda a Torrevella (Alacant). L'agent és veí de la família i va observar una resplendor per la finestra del desllunat de l'edifici, que li va instar a intervenir.
Situació en la qual va quedar la cuina després de l'incendi.
Situació en la qual va quedar la cuina després de l'incendi.
GUARDIA CIVIL
Situació en la qual va quedar la cuina després de l'incendi.

L'institut armat ha explicat, aquest dijous, que els fets es van produir fa un mes i que l'agent és veí de la família que es va veure afectada per les flames.

L'agent va traure el cap al desllunat en veure la resplendor i va observar que les flamerades que provenien de la vivenda superior a la seua, així com també la caiguda de cendres i restes de fusta incandescents.

Així, va pujar a la vivenda afectada i va cridar en repetides ocasions. En no obtindre resposta i, davant l'imminent perill que s'estava produint en el seu interior, va decidir tirar a terra la porta, i es va trobar quatre persones -una mare i els seus tres fills menors-, dormint en els seus dormitoris sense ser conscients de l'incendi.

El guàrdia civil va acompanyar els quatre membres de la família a l'exterior i va avisar la resta de veïns. Es va procedir al desallotjament de l'edifici, es va alertar el 112 i es van personar diverses dotacions de bombers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento