Les obres d'estiu provoquen talls a 48 zones

A les portes del mes d'agost, Barcelona viu ja les plenes conseqüències de les obres d'infraestructures. Vianants, usuaris del transport públic i conductors són els grans afectats. I els districtes de Sant Martí, Eixample, Gràcia i Sants-Montjuïc són els que acumulen més treballs en la via pública.

En total, segons l'Ajuntament, aquesta setmana hi ha talls de trànsit ja a 23 zones de la ciutat i restriccions a 25 més.

Aquests 48 punts negres inclouen tots els mitjans de transport, ja que s'estan fent obres al metro, com la construcció de les estacions de la Línia 9 a la Plaça Maragall i Sanllehy.

Des d'ahir i fins mitjans de setembre, un carril de l'Avinguda Meridiana d'entrada a Barcelona està tancat al trànsit per les obres de la nova estació de Felip II Sagrera-Meridiana de la L9, segons el departament de Política Territorial i Obres Públiques .

L'afectació és a un tram de 300 metres de carril i s'ha establert un itinerari alternatiu senyalitzat que discorre per Navas de Tolosa fins tornar a enllaçar amb l'Avinguda Meridiana. També continua tallat el carrer Felip II, entre Meridiana i Juan de Garay, i Sant Antoni Maria Claret, entre Meridiana i Hondures.

Estació de Provença

Un altre punt de màxima activitat és el carrer Rosselló, per les obres d'ampliació del vestíbul de l'estació de Provença de FGC i l'intercanviador de Diagonal.

Aquests treballs són molestos pels comerciants i vianants d'aquesta concorreguda zona de l'Eixample.

A banda de l'afectació que poden tenir les 48 obres en el transport públic de superfície, com el bus i el taxi -especialment als entorns de l'estació de Sants, on fan el nou pàrquing- estan realitzant treballs al Trambaix a l'alçada de Collblanc.

A Sant Martí, els veïns del Clot ja estan convivint des de fa pocs dies amb les obres preparatòries del túnel de l'AVE, al carrer Mallorca. I a Gràcia, continuen els treballs a Lesseps.

També destaquen obres d'aparcaments, com el de Fabra i Puig; el desmuntatge del tambor de Glòries, la remodelació de la part antiga de l'Hospital del Mar i la del Mercat de la Llibertat, a Galla Placídia. I les actuacions al Passeig de la Zona Franca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento