El TramBesòs no circularà a partir de dilluns per fer la línia de la Gran Via

Estarà gairebé dos mesos aturat. El TramBesòs deixarà de funcionar a partir de dilluns i fins a mitjan setembre per les obres que s’han de fer a la plaça de les Glòries per preparar la connexió amb la futura línia T5 del tramvia a la Gran Via, segons va informar ahir Tramvia Metropolità (TRAM).
L’empresa habilitarà, a partir de dilluns i fins a la represa del servei, una línia especial d’autobusos que cobrirà el mateix recorregut suprimit de la línia T4, des de l’Estació de Sant Adrià fins a Ciutadella-Vila Olímpica.
 
L’horari serà el mateix que el del tramvia, però les freqüències de pas s’hauran d’adaptar a les necessitats viàries, oscil·lant entre els vuit i els 20 minuts d’espera. A les estacions anul·lades de la línia T4 s’informarà de la ubicació de la parada provisional de bus més pròxima.
 
El trànsit, entre l’1 i el 31 d’agost, farà la connexió entre la Diagonal i Glòries a través de l’aparcament exterior del centre comercial. El carril de connexió entre Meridiana i Glòries també quedarà afectat per les obres d’agost.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento