Els B-52s tornen amb més diversió

Vuelven los B-52s
Vuelven los B-52s
20MINUTOS.ES
Vuelven los B-52s

Fent un exercici de revival ens transportem als anys setanta i a la ciutat universitària d'Athens, a Georgia (EUA). Allà ens trobem amb una lúdica i enèrgica nova banda de rock que pren el nom de la seva peculiar imatge capilar.

Els B-52s van debutat amb Rock Lobster. I, després d'anys de divertir i divertir-se amb la seva música, van optar pel silenci.

En total, una parada de 16 anys que trenquen a Barcelona, la primera ciutat del seu tour europeu de retrobada amb la música en directe.

B-52s obre la programació del ja consolidat B-Estival del Poble Espanyol . Fins avui no veurem com han passat per ells els anys, ja que la imatge promocional del seu nou disc Funplex està tocada per la vareta màgica del Photoshop.

Al quartet el qualifiquen com una de les party-bands que millors resultats festius donen en directe i prometen que per a ells no passaran els 30 anys de carrera.

Retrobament a la ciutat

A més, els B-52s compareixeran amb ganes d'agradar al públic perquè la seva darrera actuació a Barcelona es remunta al desembre del 1980, fa 28 anys, quan aquí van actuar Kate Pierson, Fred Schneider, Keith Strickland i Cindy Wilson.

*Poble Espanyol. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 45 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento