Talls a Passeig de Gràcia i Glòries per obres d’estiu

  • Es faran una trentena d'actuacions i es pavimentarà 55.000 m2 de carrers.
  • Gran de Gràcia tindrà un únic carril i s'interromprà el trànsit nocturn a Plaça Lesseps.

A banda de les eternes obres de la Plaça Lesseps i de l'intercanviador del metro al carrer Rosselló, Barcelona haurà de suportar les consabudes obres de cada estiu que aquest any cobraran especial rellevància a Glòries i el Passeig de Gràcia. En total, des del juliol i fins la primera quinzena de setembre, l'Ajuntament de Barcelona durà a terme una trentena d'obres d'infraestructura i asfaltarà uns 55.000 m2 de vies de la ciutat.

La urbanització del nus de Lesseps comportarà talls nocturns de circulació (excepte durant les Festes de Gràcia) i, alhora, la reducció de Gran de Gràcia a un únic carril de circulació. Serà fins al dia 28 d'agost.

Ara bé, entre el 12 i el 18 de juliol, el carril bus de Gran de Gràcia serà utilitzat per transportar les noves escales mecàniques que es collocaran a l'estació de metro de la Línia 3 a Fontana. Les obres per installar un ascensor a l'estació de Diagonal obligaran a tallar al Pg de Gràcia un carril de baixada i dos de pujada a l'agost.

S'iniciarà també la deconstrucció del tambor de Glòries, amb l'enderroc de talussos i rampes interiors, cosa que obligarà a tallar el carril del voltant del tambor del 5 al 24 d'agost. I tallaran el carrer Magalhaes per fer-hi treballs d'urbanització.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento