La Terminal C de l'aeropoert ampliada comença a funcionar

  • Des d'avui operen a més d'Iberia, Vueling y Lagun Air.
  • S'amplien el nombre de cintes d'equipatge.
  • L'aeroport ha perdut 235.929 passatgers per l'AVE.
  • CONSULTA AQUÍ MÉS NOTÍCIES DE BARCELONA.

La Terminal C de l'aeroport del Prat ha deixat de ser exclusiva del Pont Aeri d'Iberia. Amb l'entrada en servei avui de l'ampliació, ja comparteix espais amb Vueling , que tindrà 12 dels 14 nous mostradors, i amb Lagun Air (Línies Aèries de Castella i Lleó) que en tindrà els altres dos. El mòdul té

dues noves cintes de recollida d'equipatges, magatzem, i oficines de venda de bitllets i per les companyies aèries, a part dels serveis associats. Les obres han costat 12,6 milions i s'han fet en 10 mesos.

El director de l'aeroport de Barcelona, Ferran Echegaray, va indicar ahir que aquesta ampliació "permetrà que la quarta companyia de l'aeroport, Vueling, tingui més espai i que una de les més importants de trànsit regional, Lagun Air, estigui més a prop del Mòdul 0", que és des d'on operen aquests vols.

L'espai que deixen lliures les dues companyies a la Terminal B l'ocuparà EasyJet, empresa que es traslladarà posteriorment a la C un cop Vueling operi a la nova Terminal Sud.

El Prat nota el AVE

L'aeroport pateix l'entrada en servei de l'AVE. En els tres primers mesos, la ruta Barcelona-Madrid ha perdut 235.929 passatgers.

Echegaray sosté que s'ha compensat per l'increment d'usuaris en vols europeus i intercontinentals, sobretot, dels EUA.

No obstant, el maig, el descens d'usuaris ha estat del 4,7% respecte el maig del 2007.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento