Un musical de petit format, al Teatre Gaudí

  • 'El Lleig', al Tantarantana.
  • Projecció de curts a Movie.

Teatre

‘Avantime': Cançons per un nou món (foto), un musical de petit format del director Jason Robert Brown, s'escenifica per primera vegada a Barcelona dins del Festival escènic Avantime. Fins a 16 peces musicals són interpretades pels actors de la compañía Bohemias, amb ritmes hip hop, jazz y gospel. L'espectacle es va estrenar a l'Off Broadway de Nova York l'any 1995 i estarà durant tot l'estiu al Teatre Gaudí de Barcelona. * Sant Antoni Maria Claret, 120. A partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 16 euros.

‘El lleig': Juan Carlos Martel dirigeix els actors Joan Negrié, Oriol Grau, Neus Umbert i Pep Muñoz al Tantarantana, amb la posada en escena d'El lleig, un muntatge de Marius von Mayenburg sense escenes ni cap estructura dramàtica establerta. Tres dels actors representen persones amb un mateix nom. El quart és el lleig de la història.

* Les Flors, 22. A partir de les 21.00 hores. Preu: 14 i 16 euros.

Cinema

Curts de clàssics: Dimecres temàtic amb projeccions de films, sèries i actuacions musicals clàssiques del cinema, els crèdits inclosos.

* Movie. Roger de Llúria, 50. A les 19.00 hores. Lliure (amb consumició).

Mostra

Art i rock: Retrospectiva de cartells de concerts realitzats per l'artista Javier Ezquerro al centre cívic Cotxeres Borrell.

* Viladomat, 2-8. De dilluns a divendres de les 10.00 a les 22.00 hores. Dissabtes de de 10.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00 h. Gratis.

Yoko Ono: Una peça sonora de l'artista i d'altres menys coneguts pel gran públic, com John Cage i Yasunao Tone, formen l'exposició Possibiltat d'acció. La vida de la partitura al Centre d'Estudis i Documentació del Macba. * Plaça dels àngels, 1. A partir de les 19.30 hores. Gratis

Mostrar comentarios

Códigos Descuento