Emocions cubanes

Silvio Rodríguez cantarà diumenge a l’amor, a la paternitat i a la pau. Altre cubà, Omar Sosa, experimentarà al piano amb el jazz i el hip hop
El cubà Silvio Rodríguez presenta el disc ‘Cita con ángeles’ diumenge al Poble Espanyol.
El cubà Silvio Rodríguez presenta el disc ‘Cita con ángeles’ diumenge al Poble Espanyol.
Arxiu
El cubà Silvio Rodríguez presenta el disc ‘Cita con ángeles’ diumenge al Poble Espanyol.
Romàntic i reivindicatiu. Poeta i lluitador. Tot en un. El cantautor cubà Silvio Rodríguez és una de les estrelles més lluents del festival Grec. Des d’aquest esglaó de privilegi, el baladista i cantautor contestatari obrirà el seu llibre de cançons al Poble Espanyol. El compendi de lletres musicals anirà encapçalat pel seu últim treball, Cita con ángeles.

En aquest disc Rodríguez fica cullerada en qüestions de rellevància internacional, cas de la guerra d’Iraq, i en d’altres no menys importants en la vida de cada individu, com són la paternitat i les relacions amoroses (Poble Espanyol; diumenge a les 21.30 h; 35 euros).

Omar Sosa a la tecla

Hip hop, jazz i música popular cubana, són part de les tecles que és capaç de tocar el pianista i músic cubà, Omar Sosa. L’artista és una icona del world jazz que despunta pel seu caràcter de músic curiós i atent a les innovacions estilístiques. El Mercat de les Flors fa lloc al seu piano la nit de diumenge (Lleida, 49; a partir de les 21.00 hores; 24 euros).

I el jove Jamie Cullum ha estat una de les grates sorpreses del cartell musical del present Grec. Té poc més de 20 anys, però la seva qualitat com a vocalista de jazz amb imatge d’estrella del pop ha fet que les entrades per al seu   recital de demà dissabte s’hagin esgotat dies enrere (Teatre Grec; Passeig de Santa Madrona, 38; dissabte a partir de les 22.00 hores; Preu: de 15 a 28 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento