Comunitat Valenciana

Two Door Cinema Club, primera gran banda internacional del Low 2020

  • El Low Festival 2020 ha confirmat aquest dimarts Two Door Cinema Club com el primer artista internacional que formarà part del cartell del certamen de Benidorm (Alacant) per a la seua pròxima edició.
Cartell anunciador del Low Festival amb Two Door Cinema Club ja confirmats per a l'estiu de 2020.
Cartell anunciador del Low Festival amb Two Door Cinema Club ja confirmats per a l'estiu de 2020.
LOW FESRTIVAL
Cartell anunciador del Low Festival amb Two Door Cinema Club ja confirmats per a l'estiu de 2020.

Arranca així una temporada de novetats que aniran "vertebrant el camí cap a '#Low2020'", un festival que "de nou, promet pujar a l'escenari les millors bandes indie, pop, electrònica i urbana del panorama nacional i internacional", destaca l'organització en un comunicat.

Després de l'edició "memorable" del passat mes de juliol, amb directes de la talla de New Order, Foals, Bastille o Vetusta Morla, aquest dimarts arriba la notícia de la confirmació de Two Door Cinema Club.

Si en la seua primera visita al Low van presentar 'Beacon' (2012), en aquest cas arriben a Benidorm amb 'False alarm' (2019), l'àlbum "més arriscat dels quatre que han publicat fins a hui". "Els desitjos dels 'lowers' sempre són ordres, i els irlandesos han sigut un dels més demandats pel públic des del seu pas pel festival en 2013".

Les melodies 'synth-pop' que articulen el nou llarg de la banda que encapçala per Alex Trimble atorguen a cadascun dels temes un aire festiu i, al seu torn, renovat, sense deixar de costat l'aura dels huitanta i l'experimentació amb gèneres com el hip-hop i el funk.

Hit darrere de hit, els norirlandesos tornaran al Low amb l'objectiu de crear un xou al més pur estil festivaler i ballable, amb la qualitat a la qual tenen acostumat al públic. Cançons com la nova 'Talk' o temes mítics com 'What you know' brillaran sota el cel de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento