Comunitat Valenciana

Els bombers rescaten un banyista a Alacant i tres conductors atrapats a Dénia, Crevillent i Muro

  • ALACANT, 12 (EUROPA PRESS)
Una de les casetes de la plaça del Port que ha patit els efectes del temporal de vent i pluja.
Una de les casetes de la plaça del Port que ha patit els efectes del temporal de vent i pluja.
AYTO ALICANTE
Una de les casetes de la plaça del Port que ha patit els efectes del temporal de vent i pluja.

Els bombers del Servicis de Prevenció d'Incendis i Salvament (SPEIS) d'Alacant han rescatat aquest dijous del mar, en la platja de l'Albufereta, una persona estrangera que estava banyant-se i no podia eixir a terra. En total, en la intervenció han participat sis bombers que han aconseguit traure de l'aigua eixa persona sense que resultara ferida.

Per la seua banda, efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, dependent de la Diputació, han rescatat aquesta matinada tres persones que s'han vist atrapades per aigua en els seus cotxes a Dénia, Crevillent i Muro.

En total, el Consorci ha actuat en fins el 65 incidències al llarg de la província fins a les 10.00 hores, la majoria d'elles en eixes tres localitats. A Dénia, s'ha actuat en danys provocats pel vent amb la caiguda de cartells, vidrieres i arbres arrancats.

Des de l'Ajuntament denier s'ha indicat que les fortes ratxes de vent s'han deixat notar especialment en els carrers Consolat del Mar, Melva, carretera de les Marines, Assagador de la Marjal, carrer Bot, Camí del Regatxo, Camí del Llavador, carrers Llanxa, Oblada i Sardina i voltants.

De fet, el poliesportiu municipal s'ha vist afectat per la caiguda d'un mur i de part del sostre i una paret. De moment, es mantenen tallades al trànsit rodat els carrers Assagador de la Marjal, camí del Llavador, Melva, camí Vell de Gandia, camí Fons, La Xara, Marineta Cassiana, carrer Bot i plaça Benidorm.

Els bombers del Consorci també han actuat en un hotel de Benidorm pel trencament d'una porta de quatre metres, per carrers inundats en Castells i a Algorfa. S'ha hagut de treballar en traure aigua a Muro, Villena i Beneixama, per la caiguda d'un arbre a Elx i d'un cable elèctric a Crevillent. A més, a Oriola s'ha treballat sobre dos filtracions d'aigua.

Per la seua banda, en la ciutat d'Alacant la Policia local i els bombers del SPEIS han realitzat una vintena d'intervencions per a retirar arbres, tendals o finestres. A més, els bombers han desmuntat les casetes del passeig del port que han resultat afectades pel vent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento