Comunitat Valenciana

Un home mata la seua dona a Calp d'una punyalada

  • No hi ha constància de denúncies prèvies entre la parella, que portava unida quatre anys.
  • L'Ajuntament de la població, on s'ha portat a terme un minut de silenci, ha decretat dos dies de dol oficial.
Veïns en el minut de silenci a Calp.
Veïns en el minut de silenci a Calp.
AYTO CALP
Veïns en el minut de silenci a Calp.

Una dona de nacionalitat belga i 57 anys ha mort a la localitat alacantina de Calp després de rebre una punyalada al tòrax pressumptament de la seua parella sentimental, un home belga de 61 anys, qui ha resultat ferit en el mateix succés per diverses punyalades, presumptament autoinflingides. L'home ha quedat detingut i ha sigut intervingut quirúrgicament.

Segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, la filla de la dona, fruit d'una relació anterior, ha trobat sa mare morta i la seua parella amb les ferides cap a les 01.30 hores d'aquest dilluns en una vivenda de la urbanització Vallesa.

Les mateixes fonts han assenyalat que el succés s'investiga com a violència de gènere i han precisat que no hi ha constància de denúncies prèvies entre la parella, que portaven quatre anys junts.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) s'ha informat que es va donar avís per a assistir dos persones amb ferides d'arma blanca. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SVB amb metge d'Atenció Primària, SVB de Creu Roja i SAMU.

Els servicis mèdics van confirmar la defunció d'una dona de 57 anys i van assistir un home de 61 anys també amb ferides d'arma blanca i va ser traslladat a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

Dos dies de dol oficial

L'Ajuntament de Calp ha decretat dos dies de dol oficial per la mort d'una dona belga de 57 anys, suposadament a mans de la seua parella sentimental, la passada matinada.

Representants de la corporació municipal i veïns han guardat un minut de silenci davant les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig davant aquest cas de violència de gènere.

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha manifestat la seua "repulsa i condemna" per eixe presumpte assassinat i ha explicat que la parella portava empadronada al municipi vora quatre mesos. Sala ha recordat que aquest és el quart assassinat per violència de gènere que es registra a Calp des del 2011 i el quart que es produeix a la província d'Alacant i el 35 a Espanya des de començaments del 2019.

Al mateix temps, ha traslladat el seu "més sentit condol" als familiars de la víctima. Als edificis públics de la localitat les banderes onegen a mitja asta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento