Comunitat Valenciana

Investiguen un home per un incendi forestal a Sant Mateu després de cremar restes de poda

  • La Guàrdia Civil investiga una persona com a suposada autora d'un delicte d'incendi forestal a Sant Mateu (Castelló), després de presumptament realitzar una crema de restes de poda i abandonar-la sense que estiguera completament apagada, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Incendi de Sant Mateu
Incendi de Sant Mateu
GUARDIA CIVIL
Incendi de Sant Mateu

L'actuació de la patrulla del Servici de Protecció de la Naturalesa de Sant Mateu es va iniciar arran d'un incendi ocorregut el 2 de juliol, en el barranc Abeurador i la Font de les Piques de la localitat, que va afectar 18 hectàrees i mitja de matoll i pineda.

La investigació va donar com a resultat que el punt d'inici de l'incendi es corresponia amb la crema de restes de poda que havia sigut abandonada, sense que aquesta estiguera completament apagada i que s'havia reavivat per acció del vent.

En el lloc no figurava autorització per a realitzar la crema. Els agents van esbrinar la identitat de la persona que suposadament havia realitzat la crema, un home, per la qual cosa es va procedir a la seua investigació per un suposat delicte d'incendi forestal. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento