El Senglar torna a grunyir

El festival, que enguany se celebra a Lleida, comença tres dies dedicats al rock. L’inauguren avui grups com Bunbury, Els Pets, La Caixa Fosca i The Gift
Bunbury
Bunbury
Arxiu
Bunbury
El Parc Municipal de Les Basses de Lleida comença avui a vibrar amb un dels festivals musicals més importants d’Espanya pel que fa al nombre d’artistes que hi participen, nacionals i internacionals, i de públic assistent.La vuitena edició del Senglar Rock, que oferirà les actuacions de més de 70 grups, espera rebre la visita de més de 20.000 persones.
 
Bunbury serà una de les estrelles de la jornada inaugural del certamen, que per primer cop se celebra a Lleida, després de dos anys a Prades i cinc a Montblanc (Tarragona). La Caixa Fosca, Feliu Ventura, The Gift, Els Pets, Chocadelia Internacional, Sterlin i The Unfinished Sympathy també actuaran al primer dia del Senglar Rock, on tampoc faltaran els ritmes electrònics.
 
El programa de demà divendres i dissabte també es presenta fort. Hi destaquen les actuacions de Patti Smith, Kabul Babà, Habeas Corpus, Lax’n’Busto, Aurora Beltrán, Cheb Balowski, Obrint pas i Gossos, entre d’altres.
 
* Més informació a www.senglarrock.com
Mostrar comentarios

Códigos Descuento