Comunitat Valenciana

Mor el segon jove que va caure des de 12 metres a Orihuela mentre es feia una fotografia

  • El jove ingressat en l'Hospital General d'Alacant després de precipitar-se uns 12 metres en el Passeig Marítim de Punta Primera, a Orihuela Costa, ha mort finalment al migdia de dijous en el centre hospitalari, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat. El seu amic, amb el qual tractava de fer-se una fotografia en el moment del sinistre, va morir aquest passat dimecres en el mateix lloc de l'accident.
Zona de Punta Primera on es va produir l'accident.
Zona de Punta Primera on es va produir l'accident.
GOOGLE MAPS
Zona de Punta Primera on es va produir l'accident.

El xic, de nacionalitat britànica i de 21 anys, estava ingressat després de caure ahir dimecres, juntament amb el seu amic, de 22, des d'una altura de 12 metres en el passeig Marítim de Punta Primera, quan tractaven de fer-se una fotografia.

El succés es va produir poc abans de les 19.30 hores. Els servicis mèdics van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al ferit de 22 anys però no va haver-hi resposta i va morir en el mateix lloc. L'altre jove, de 21, va ser estabilitzat i evacuat fins a l'Hospital General d'Alacant amb politraumatismes, que no ha pogut superar finalment.

El tercer jove que anava amb ells, de 20 anys, va ser atès per una crisi d'ansietat i va ser traslladat a l'Hospital de Torrevieja.

Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), es van desplaçar a la zona una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), dos del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i l'helicòpter medicalitzat de la Generalitat amb base en la província.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento