Comunitat Valenciana

Llibertat amb càrrecs per a l'home que no va assistir una dona que va morir després de caure al buit a Elda

  • El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d'Elda (Alacant) ha deixat en llibertat amb càrrecs a l'home detingut per un delicte d'omissió del deure socors per no avisar els serveis d'urgències després de la caiguda al buit en un celobert d'una dona, que va morir posteriorment en el lloc del sinistre.
Agents de Policia Nacional
Agents de Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL-ARCHIVO
Agents de Policia Nacional

Segons han informat fonts de la Policia Nacional i del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'home va passar a disposició judicial aquest dimarts i ha quedat en llibertat amb càrrecs per omissió del deure socors, i sense perjuí que durant el procés es puga canviar la qualificació dels fets que se li atribueixen.

A més, segons fonts jurídiques, no hi ha constància que l'home i la dona foren parella sentimental, com es va apuntar en un primer moment.

Els fets es van produir diumenge passat quan la dona, de 37 anys i nacionalitat espanyola, es va precipitar a un celobert i va quedar estesa al sòl i conscient. L'home, un espanyol de 52 anys, va anar a atendre-la i es va marxar per a buscar un telèfon.

No obstant açò, no va cridar als sanitaris fins a sis hores més tard. En aquest interval de temps, l'home fins i tot va anar a consumir droga. Quan va arribar, la Unitat d'Atenció Mèdica Sanitària (SAMU) la dona ja havia mort. L'alçament del seu cadàver es va produir a les 13.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento