Comunitat Valenciana

Dotze persones detingudes i més de 1.000 efectes falsificats confiscats a Benidorm (Alacant)

  • La Policia Nacional ha detingut a Benidorm (Alacant) 12 persones, deu homes i dos dones de nacionalitat espanyola, marroquina i senegalesa, acusats de cometre presumptament un delicte contra la propietat industrial. S'han intervingut més de 1.000 efectes falsificats amb un valor de venda al públic en les botigues oficials superior a 100.000 euros.
Un agent de Policia Nacional
Un agent de Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Un agent de Policia Nacional

L'operació, duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial recolzats per agents de la Unitat de Prevenció i Reacció de Benidorm, té el seu origen en la investigació que va arrancar a principis del mes de maig entorn de diverses persones que venien en diferents mercats ambulants de la província d'Alacant efectes suposadament falsificats que emulaven als de reconegudes marques oficials de reconegut prestigi nacional i internacional.

Els agents van determinar que aquestes persones podrien estar duent a terme la venda de gran quantitat de productes falsificats com si es tractaren de les marques legalment registrades, i a preus molt reduïts en comparació dels originals que es venen en les botigues oficials.

Una vegada van recopilar tota la informació sobre els llocs concrets es va procedir a la identificació de totes les persones presumptament implicades i el dia 19 de juny va tindre lloc un operatiu policial per a detindre'ls i intervindre tota la mercaderia falsificada.

Els policies van comptabilitzar 1.054 efectes falsificats entre peces de roba de vestir, perfums, calçat, carteres, bosses o rellotges. Eren idèntics als originals, tant en els acabats com en els materials emprats en la seua fabricació però mancaven de les mesures de seguretat que han de presentar els autèntics.

A més, totes les persones que regentaven posats on es van intervindre efectes mancaven de factures o albarans de compra que acreditaren la seua procedència i preu d'adquisició, així com de qualsevol tipus de document acreditatiu de l'originalitat.

En l'operatiu van col·laborar al costat dels investigadors de la Brigada de Policia Judicial, agents de la UPR de la Brigada de Seguretat Ciutadana de Benidorm i experts de les marques implicades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento