Les festes de Gràcia tindran transport públic durant tota la nit

Bus llançadora des de Plaça Catalunya. El compte enrere per a celebrar les festes de Gràcia ja ha començat, però encara es treballa per a perfilar els últims detalls.
Per això, des del districte s’ha arribat a un acord amb Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) per a poder disposar d’un bus llançadora que connecti Gràcia amb la plaça Catalunya durant la celebració dels actes festius.D’aquesta manera, es garanteix el servei nocturn de transport públic als usuaris de les festes, ja que el bus llançadora estarà disponible «mitja hora o una hora abans del tancament del metro i després de la seva obertura», tal com ha anunciat el regidor del districte, Ricard Martínez.

Mediació pel soroll

Altra novetat és que la figura del mediador també s’incorporarà a les festes «un cop finalitzin les activitat autoritzades» per a reduir els sorolls.

La Federació de la Festa Major de Gràcia, per a l’edició d’enguany, tindrà un pressupost total de 990.000 euros.

Casal d’avis de penitents

L’actual casal de gent gran de Penitents s’ampliarà uns 100 metres quadrats, segons el districte de Gràcia, amb la construcció d’una edificació d’una planta adossada a la paret del mateix edifici actual.

La violeta centre cultural

Gràcia ha aprovat una proposta dels usos de l’antic Casino La Violeta, per incloure-hi el Centre d’interpretació de la Memòria Històrica, el Museu de la Pau o la seu de la Coordinadora de Colles de Cultura Popular.

Bars musicals tancaments

El districte ha precintat 20 locals de pública concurrència i ha obert 97 expedients sancionadors els últims dos anys. Amb la campanya de vetlladors d’aquest estiu, ja s’han tramitat 88 expedients sancionadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento