Comunitat Valenciana

Parra i Garcia seran els representants de Compromís en la Diputació de Castelló

  • L'Assemblea de Compromís ha triat Ignasi Garcia i María Dolores Parra, regidors electes per Castelló i Vila-real, com a representants de la coalició en la Diputació provincial per a ocupar els dos escons que els corresponen.

Així mateix, Cristina Fernández i Domingo Vicent van presentar aquest dilluns els avals per a ser els dos diputats provincials de Ciutadans, encara que seran proclamats aquest dijous. Fernández repeteix, ja que ha ocupat un dels dos escons de Cs en la Diputació durant aquesta legislatura.

Al costat d'ells, el grup socialista en la institució provincial estarà configurat per Patricia Puerta, Santiago Agustí, Virginia Martí, Abel Ibáñez i María Jiménez, pel partit judicial de Castelló; Josep Pasqual Martí, per Llucena; Ximo Huguet, Tania Baños i Manel Martínez, pel partit judicial de Nules; Santiago Pérez, pel de Morella i Ruth Sanz i Xaro Miralles, per Vinaròs.

Per la seua banda, pel PP, la comarca de Sant Mateu estarà representada per María Ángeles Pallarés -Canet lo Roig- i en la comarca d'Albocàsser compartiran dos anys cadascun David Vicente -La Torre d'en Besora- i Víctor Fabregat -Culla-.

En el partit judicial de Viver s'ha apostat per Nieves Martínez -Xèrica- i en el de Sogorb també compartiran dos anys cadascun Antonio Cases -Vall de Almonacid- i Vicente Rodríguez -Altura-.

En el partit judicial de Castelló s'ha apostat com a diputats provincials per Vicente Pallarés -Sant Joan de Moró-, Marta Barrachina -la Vall d'Alba-, Susana Marqués -Benicàssim- i Vicent Sales -Castelló-. Finalment, en el partit judicial de Nules s'ha acordat que siguen Elena Vicente-Ruiz -La Vall d'Uixó- i Salvador Aguilella -Onda-.

El Comité Provincial del PSPV triarà aquesta vesprada al nou president o presidenta de la Diputació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento