Pamela XXL de la dissenyadora Eli Urpí.
Pamela XXL de la dissenyadora Eli Urpí. ELI URPÍ

L'arribada (real) de la calor revoluciona l'armari: la roba lleugera i els complements fets a mà surten del fons dels calaixos per situar-se a primera fila i protagonitzar els looks més estiuencs.

Siluetes vaporoses, teixits orgànics, motius artesanals i tonalitats suaus que conviden a gaudir de l'aire lliure a un altre ritme.

Pamela XXL de Eli Urpí

Pamela XXL

La pamela que marca tendència no abraça la discreció precisament. Des de l'estiu passat es duen de grans dimensions tapant molt més que el cap. Aquest model artesà és d'ELIURPPÍ. Trobaràs aquest model entre d'altres, a la seva botiga de Barcelona. C.P.V. eliurpi.com.

Brusa de cotó i brodats

Lliga amb tot

Hi ha peces que esdevenen clau en el fons d'armari de l'estiu perquè són versàtils i atractives. És el cas d'aquesta brusa de cotó amb petits brodats de la nova col·lecció de DESIGNERS SOCIETY. C.P.V. designersociety.es.

Arracades ovalades fetes a mà

Presumir d'orelles

La ràfia pot ser la protagonista dels accessoris més versemblants com és el cas d'aquestes arracades ovalades fetes a mà que, a més a més, incorporen bordats de flors i lluentons. Una 'obra d'art' de VERBENA MADRID. P.V.P. 125 euros. verbenamadrid.com.

Bermudes de lli amb pinses

Tot terreny

Unes còmodes bermudes de lli orgànic amb pinces, butxaques i detall de cinturó amb peça arrodonida. Una d'aquelles peces que no et voldràs treure en tot l'estiu. Forma part de la col·lecció  Habana de YERSE. P.V.P. 59,95 euros. yerse.com.

Bossa amb detalls de petxines

Detalls marins

GIMAGUAS és la firma de la Sayana i la Claudia, dues germanes bessones que viatgen pel món a la recerca d'objectes artesanals. Els seus accessoris mesclen exotisme amb disseny, sempre fet a mà. Aquesta bossa amb detall de petxines val 69 euros. gimaguas.com.

Banyador amb escot pronunciat i volants

100% femení

Els banyadors de COMO UN PEZ EN EL AGUA aposten per l'artesania, l'exclusivitat i l'originalitat amb dissenys molt femenins que no passen desapercebuts. Aquest banyador d'escot pronunciat porta volants i teixit perforat. P.V.P. 160 euros. comounpezenelagua.com.

Babutxa plana de Castañer

Detalls artesanals

Aquesta babutxa plana de polièster i cotó en tonalitats terra et combinarà a la perfecció amb un vestit llarg, llis i vaporós, a poder ser blanc o negre perquè ressalti cada detall del calçat. La trobaràs a CASTAÑER. P.V.P. 110 euros. castaner.com.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.