El nou passeig del litoral barceloní inclourà pisos socials vora del mar

  • Connectarà quatre municipis des de la Barceloneta a Montgat, segón van explicar els alcaldes a la VI Trobada Ciutadana de 20 minutos.
  • Es cubriran les vies del tren que serà com un metro entre les ciutats.
  • La meitat de les vivendes seran de protecció oficial i es potenciarà l'ampliació del tranvia.
  • CONSULTA AQUÍ MÉS NOTÍCIES DE BARCELONA.
20 minutos va organitzar la sisena Trobada Ciutadana al costat del rio Besòs. (Miquel Taverna)
20 minutos va organitzar la sisena Trobada Ciutadana al costat del rio Besòs. (Miquel Taverna)
MIQUEL TAVERNA
20 minutos va organitzar la sisena Trobada Ciutadana al costat del rio Besòs. (Miquel Taverna)

De les fàbriques, les aigües contaminades i els nusos de carreteres, el Besòs passarà a tenir un passeig marítim continu que arribarà fins a Montgat i on, a primera línia de mar, s'hi edificaran pisos (el 50% de protecció).

Hi haurà continuitat des de la Barceloneta fins a Montgat
Aquest és el futur immediat que van anunciar els alcaldes de Barcelona, Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià a la
6ªTrobada Ciutadana convocada per
20 minutos al riu Besòs.

"Hi haurà continuïtat des de la Barceloneta fins a Montgat", va exposar l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Des de Badalona, el regidor d'urbanisme i futur nou alcalde, Jordi Serra, va assumir com a "qüestió pendent" "finalitzar el passeig marítim" del municipi.

L'alcalde de St. Adrià, Jesús Maria Canga, va anar més enllà, amb aquest compromís: "el 50% de l'habitatge que construïm a primera línia de mar serà públic, perquè la gent s'ho mereix".

Millores de connexió

L'àrea del Besòs, cosida a enllaços de carreteres però sotmesa al caos viari diari, aposta pel tren de Rodalies "reivindicat com si fos un metro, ja que és el mitjà de connexió entre municipis més ràpid actualment", en paraules de Canga.

A hores d'ara s'ha planificat ja la cobertura de les vies al seu pas per St. Adrià, mentre, a Badalona, esperen l'arribada de la L2 de metro i a Santa Coloma, la L9.

L'alcalde colomenc, Bartomeu Muñoz, va rebutjar de ple que la carretera de La Roca passi pel front fluvial. St. Adrià i Sta. Coloma reivindiquen potenciar el Trambesòs

Mostrar comentarios

Códigos Descuento