Comunitat Valenciana

La Desfilada del Ninot talla al trànsit al centre d'Alcant aquest dissabte des de les 16.30 hores

  • La Regidoria de Trànsit i Transports de l'Ajuntament d'Alacant ha informat aquest divendres que amb motiu de la 'Desfilada del Ninot', que se celebra demà dissabte, quedarà restringit l'accés al centre de la ciutat a partir de les 16.30 hores.
Alacant.- La Desfilada del Ninot talla al trànsit el centre aquest dissabte des de les 16.30 hores
Alacant.- La Desfilada del Ninot talla al trànsit el centre aquest dissabte des de les 16.30 hores
AYTO ALICANTE
Alacant.- La Desfilada del Ninot talla al trànsit el centre aquest dissabte des de les 16.30 hores

La zona afectada comprèn el quadrant que va des de la plaça d'Estels, avinguda Alfonso X el Savi, Rambla de Méndez Núñez, Rafael Altamira i plaça de l'Ajuntament.

Així mateix es tallarà el trànsit des d'Estels fins a Maisonnave, i des d'Estels a Benito Pérez Galdós, per a concentrar a les comissions en general Marvá i en Federico Soto des de les 16.30 hores.

En la Desfilada del Ninot participen les 89 comissions de fogueres i més de 5.000 foguerers i barraquers i donarà començament a les 20.00 hores.

L'acte es caracteritza perquè els integrants de cadascuna de les comissiones -adultes i infantils- i barraques van disfressats amb un tema al·lusiu al Ninot que van presentar en l'Exposició, que va ser clausurada ahir dijous.

Les Belleses del Foc adulta i infantil i les seues Dames d'Honor, també acudeixen disfressades amb un tema al·lusiu a la cavalcada, i ho presencien des de la Tribuna Oficial, instal·lada en la Rambla.

Es tracta de la segona desfilada de les Fogueres 2019, atés que la primera va ser la passada setmana amb el Pregó, i li seguirà la de l'Entrada de Bandes programada per al dissabte 15 de juny

L'Ajuntament ha advertit del desviament de les línies d'autobús afectades pel tall al trànsit a partir de les 18.30 hores. Les línies afectades són la 01, 02, 03, 05, 06, 08, 09, 10, 12, 13, 22, i 27.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento