Comunitat Valenciana

Els 'ninots' de Sèneca Autobusos i Baver-Els Antigons, indultats de les Fogueres

  • Les figures passaran a formar part del Museu de Fogueres una vegada finalitzades les festes el pròxim 24 de juny.
Alacant.- Els 'ninots' de Sèneca Autobusos i Baver-Els Antigons, indultats de la Cremà de les Fogueres 2019
Alacant.- Els 'ninots' de Sèneca Autobusos i Baver-Els Antigons, indultats de la Cremà de les Fogueres 2019
FEDERACIÓ DE FOGUERES
Alacant.- Els 'ninots' de Sèneca Autobusos i Baver-Els Antigons, indultats de la Cremà de les Fogueres 2019

Els 'ninots' de les comissions Sèneca Autobusos i Baver-Els Antigons se salvaran enguany de les flames en la Nit de la Cremà de les Fogueres de Sant Joan, a Alacant, en haver sigut indultats per votació popular.

El 'ninot' del monument adult de la comissió Sèneca Autobusos, obra de Manuel Algarra i José Gallego, ha obtingut 1.447 vots, mentre que el 'ninot' infantil de Baver-Els Antigons, obra de Grego Acebedo i Fernando Foix, ha resultat guanyador amb 1.664 vots.

Aquestes dos peces passaran a formar part del Museu de Fogueres una vegada finalitzades les festes el pròxim 24 de juny.

El resultat de les votacions s'ha conegut aquest divendres després del tancament de l'exposició del 'ninot', que ha donat també els premis als millors 'ninots' per categories.

En infantil els premiats han sigut en categoria Especial: Baver - Els Antigons, de Grego Acebedo i Fernando Foix; Primera Categoria: Doctor Bergez-Carolinas, de Sergio Gómez; Segona Categoria: Don Bosco, de Gio; Tercera Categoria: Plaza de Santa María, de l'artista Sergio Amar; Quarta Categoria: San Antón Alto, obra de Rubén Arcos; Cinquena Categoria: Rambla de Méndez Núñez, Salvador Fandos; i, Sisena Categoria: Puente Vilavieja, realitzada per José Manuel Feliu.

Mentre que per als monuments adults, els millors segons el jurat han sigut en categoria Especial: Sèneca Autobusos, de Manuel Algarra i José Gallego; Primera Categoria: Esplanada, de David Sánchez Llongo; Segona Categoria: Ciutat d'Assís, deFran Sierra; Tercera Categoria: Via Parc - Vistahermosa, elaborada per Art en foc; Quarta Categoria: Calderón de la Barca - Plaza de España, obra de Vicente Martínez; Cinquena Categoria: Bulevard del Pla - Garbinet, desenvolupada per Joan Manuel Varó; Sisena Categoria A: Gran Via - Garbinet, de Josué Beitia; i, Sisena Categoria B: San Antón Bajo, creació de Mario Gual.

El millor 'ninot de barraca' se l'ha portat la comissió Tot Bacores amb obra de Pablo González.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento