Comunitat Valenciana

Tres detinguts per atracar amb una pistola elèctrica i caretes de pallasso una cafeteria de Benidorm

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Benidorm (Alacant) els tres presumptes autors d'un atracament a una cafeteria en la qual van utilitzar guants, caputxes, caretes i un arma elèctrica tipus "Táser" per a sostraure els diners recaptats.
Alacant.- Successos.- Tres detinguts per atracar amb una pistola elèctrica una cafeteria de Benidorm
Alacant.- Successos.- Tres detinguts per atracar amb una pistola elèctrica una cafeteria de Benidorm
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Alacant.- Successos.- Tres detinguts per atracar amb una pistola elèctrica una cafeteria de Benidorm

Els fets van tindre lloc el passat 7 d'abril, quan tres persones encaputxades, amb guants i caretes de pallasso, van irrompre a mitjan vesprada en una cafeteria de Benidorm per a robar la recaptació de l'establiment, ha precisat la Comissaria provincial aquest dimarts en un comunicat.

Davant la reacció de diversos dels empleats, un dels presumptes autors va extraure un arma elèctrica tipus 'Táser' i va disparar diverses descàrregues elèctriques contra algun d'ells. Malgrat tot, els empleats van aconseguir retindre un d'assaltants fins a l'arribada dels agents, que van ser alertats gens més ocórrer els fets.

Amb la detenció d'un dels presumptes atracadors, els agents van començar la investigació en honor d'identificar i localitzar els altres dos implicats en el robatori. Per a açò van comptar amb la declaració de diversos testimonis i amb la visualització de les càmeres de seguretat de la zona i del propi establiment.

Fruit de les perquisicions que anaven duent a terme, els agents van aconseguir identificar un altre dels presumptes autors, localitzar-lo i detindre'l pocs dies després. Aquesta detenció va permetre esbrinar la identificació del tercer, si bé, les gestions per a localitzar-lo van ser infructuoses fins a hui.

Així, a primera hora d'ahir dilluns, els policies de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm encarregats de la investigació van aconseguir la detenció del tercer dels implicats en els fets, que va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número tres de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento