Detingudes set persones per residir irregularment a Espanya que oferien massatges en la platja de Benidorm
Detingudes set persones per residir irregularment a Espanya que oferien massatges en la platja de Benidorm Lars Ter Meulen - Europa Press - Archivo

L'operatiu especial va començar en el migdia d'ahir dijous i van participar més de 25 agents de les Brigades d'Estrangeria i Policia Judicial de la Policia Nacional, amb la col·laboració d'agents de la Policia Local.

Segons la Comissaria provincial, el dispositiu s'ha desenvolupat en les platges de Llevant i Ponent i el seu objectiu ha sigut la prevenció de robatoris i furts comesos entorn del sector del turisme i el control de les persones que ofereixen servicis en les platges (com a massatges o venda de productes) de manera il·legal o no regulada.

Com a resultat de l'actuació s'ha identificat a més de 15 persones i s'ha procedit a la detenció de 7 persones de nacionalitat xinesa, amb edats compreses entre els 38 i 56 anys, als quals s'ha acusat d'infracció la Llei d'Estrangeria per trobar-se residint en el país de manera irregular.

Els detinguts, dos homes i cinc dones, van ser identificats quan presumptament oferien els seus servicis de massatgistes als turistes que es trobaven en la platja.

Així, han explicat que amb aquesta actuació es tracta de controlar i eradicar la pràctica de massatges oferits per persones sense l'acreditació i la preparació adequades, que pot ocasionar en ocasions problemes molt seriosos de salut a les persones que els reben.

Els detinguts han sigut traslladats fins a la Comissaria de la Policia Nacional de Benidorm on se'ls ha incoat el corresponent Expedient Administratiu Sancionador.

Una vegada notificat l'expedient d'expulsió, han sigut posats en llibertat a l'espera que la Subdelegació de Govern d'Alacant decidisca sobre la seua resolució.

Consulta aquí más noticias de Alacant.