Comunitat Valenciana

Detingut per posar una càmera de vídeo en un bany portàtil i captar les seues companyes en una empresa del Vinalopó

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home per instal·lar una càmera de gravació en un bany portàtil d'una empresa agrària de la comarca del Vinalopó Mitjà i captar les seues companyes de treball fent ús del mateix.
DETINGUT PER INSTAL·LAR UNA CÀMERA DE VÍDEO EN UNA CONDÍCIA PORTÀTIL I CAPTAR A LES SEUES COMPANYES DE TREBALL
DETINGUT PER INSTAL·LAR UNA CÀMERA DE VÍDEO EN UNA CONDÍCIA PORTÀTIL I CAPTAR A LES SEUES COMPANYES DE TREBALL
GC ALICANTE
DETINGUT PER INSTAL·LAR UNA CÀMERA DE VÍDEO EN UNA CONDÍCIA PORTÀTIL I CAPTAR A LES SEUES COMPANYES DE TREBALL

L'home detingut és un treballador de l'empresa a qui es va poder visionar en les imatges mentre instal·lava la càmera i que, després de ser descoberta, es va marxar del lloc.

La investigació es va iniciar després que un de les empleades s'adonaren de l'existència d'una xicoteta càmera de vídeo, amagada en el portarrollos del paper higiènic pel que el gerent de la companyia va denunciar la situació i va entregar la càmera als agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Aspe, el quals, després d'analitzar la targeta de memòria, van comprovar que hi havia gravacions de cinc dones diferents, fent ús del bany.

En un dels vídeos analitzats, s'observa un home, proveït d'un pot de cola, instal·lant la càmera de vídeo en el buit del portarrollos del paper higiènic.

Una vegada identificat l'autor, aquest va resultar ser un treballador de la mateixa empresa, un home de 52 anys, d'origen ucraïnés qui, després de la troballa de la càmera de video, es va absentar del lloc de treball, no tornant al mateix, ni per a cobrar el corresponent per acomiadament, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Després de realitzar nombroses gestions per a esbrinar el domicili d'aquesta persona, finalment va ser localitzat per la Guàrdia Civil d'Aspe, procedint a la seua detenció, la vesprada del 28 de maig.

En l'escorcoll del seu domicili, situat a Novelda, s'ha intervingut divers material informàtic (un ordinador portàtil, una tauleta, un telèfon mòbil, una càmera de vídeo), així com diversos sistemes d'emmagatzematge de dades (3 targetes de memòria), els quals seran analitzats pels investigadors per a confirmar l'existència d'altres gravacions i, en eixe cas, de més possibles víctimes i si, fins i tot, les imatges existents han pogut ser compartides en la xarxa, segons detalla el comunicat.

El detingut, a qui se li imputen, de moment, cinc delictes contra la intimitat, ja ha sigut posat a disposició judicial, quedant en llibertat provisional amb càrrecs, en espera de juí.

La investigació continua oberta per a analitzar la totalitat de les imatges captades pel detingut i per a determinar el possible ús que haja fet d'elles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento