Comunitat Valenciana

Compromís considera un "engany" que César Sánchez es presentara per Llíber i ara renuncie a l'acta

  • Compromís per Llíber (Alacant) ha lamentat aquest dijous l'"engany" que, al seu juí, ha comès el PP en la localitat ja que "l'operació César Sánchez" ha durat "48 hores", en referència al mateix temps que ha passat entre que el president de la Diputació d'Alacant en funcions fora triat com a nombre tres de la llista 'popular' en la localitat i anunciara que no arreplegarà l'acta per a centrar-se en el Congrés dels Diputats.
Alacant.- Compromís ratlla de 'engany' que César Sánchez es presentara per Llíber i ara renuncie a l'acta
Alacant.- Compromís ratlla de 'engany' que César Sánchez es presentara per Llíber i ara renuncie a l'acta
EUROPA PRESS
Alacant.- Compromís ratlla de 'engany' que César Sánchez es presentara per Llíber i ara renuncie a l'acta

Per a Compromís, el succeït ha sigut la "consumació de l'engany" per part del PP de Llíber i el seu alcalde "només pel fet de "posicionar-se bé en el partit". La coalició ha criticat que el 'modus operandi' utilitzat "és una mostra més de com l'alcalde tracta la política segons els seus interessos personals, com si fora una extensió de la seua propietat privada".

"Estem cansats que el PP del nostre poble siga constantment el responsable de notícies negatives a la imatge de Llíber. L'última de César Sánchez anunciant que no arreplegarà ni l'acta de regidor demostra la falta de respecte a la política local i al sistema democràtic", ha destacat la portaveu de Compromís per Llíber Andrea Kruithof.

La formació ha subratllat la "importància" de la seua arribada al consistori per a trencar "quart anys d'un ajuntament monocolor". "La nostra victòria és haver tingut la valentia d'introduir de nou el pluralisme a la política a Llíber", han destacat. Les dos regidores electes de la coalició aportaran "idees i transparència en l'Ajuntament amb constància, humilitat i honradesa".

Compromís ha destacat que les "pressions polítiques" que ha rebut per part de membres del PP durant la campanya no els frenarà en les tasca de fiscalitzar l'acció del passat i del present del PP a Llíber".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento