Comunitat Valenciana

La Policia deté l'atracador que va assaltar la recepció d'un hotel de Benidorm a punta de pistola

  • La Policia Nacional ha detingut un home acusat d'assaltar la recepció d'un hotel de Benidorm a punta de pistola i amb un casc integral de moto per a ocultar-se i d'on va aconseguir apoderar-se de 600 euros. Els agents també li imputen un altre atracament amb arma de foc dut a terme en una pizzeria de la Nucia.
Alacant.- Successos.- La Policia deté l'atracador que va assaltar la recepció d'un hotel de Benidorm a punta de pistola
Alacant.- Successos.- La Policia deté l'atracador que va assaltar la recepció d'un hotel de Benidorm a punta de pistola
CNP
Alacant.- Successos.- La Policia deté l'atracador que va assaltar la recepció d'un hotel de Benidorm a punta de pistola

El presumpte autor dels fets, de 38 anys i nacionalitat espanyola, ha sigut detingut a la Nucia.

L'atracament de Benidorm va ocórrer cap a les 15.00 hores del passat dia 16, quan una telefonada del personal de recepció d'un hotel de Benidorm alertava els agents d'haver patit un atracament per part d'un home que portava un arma de foc.

Immediatament es van desplaçar al lloc diverses patrulles que van establir un dispositiu per a evitar la fugida del presumpte autor.Mentrestant, altres agents van recopilar tot tipus d'informació sobre el succés per part de víctimes i testimonis, i van procedir al visionat de les imatges procedents de les càmeres de vídeo vigilància de l'establiment.

L'atracador va amenaçar dos empleades a qui va apuntar amb la pistola. Fruit de les gestions dutes a terme, els investigadors van corroborar la cronologia i 'modus operandi' de l'assalt. L'home havia arribat a l'hotel en un ciclomotor que va estacionar en la mateixa porta i, sense llevar-se el casc integral que portava, es va dirigir a la recepció al mateix temps que esgrimia un arma de foc, amb la qual va apuntar dos treballadores després de muntar l'arma per a intimidar-les.

La col·laboració entre els investigadors de la Policia Nacional de Benidorm i la Policia Local de la Nucia va permetre identificar el presumpte autor, per la qual cosa ràpidament es va establir un dispositiu per a localitzar i detindre aquesta persona.

A última hora del dilluns dia 20, quatre dia després, els agents van procedir a la detenció a la localitat de la Nucia d'aquesta persona, acusada de cometre l'atracament. En l'escorcoll domiciliari, els agents van trobar l'arma amb què presumptament va intimidar les empleades, així com diverses peces de roba i el casc integral que va utilitzar el presumpte autor per a atracar l'hotel.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento