Comunitat Valenciana

Magic Costa Blanca crea un portal per a localitzar i comprar càmpings i resorts en la costa mediterrània

  • El grup hoteler Magic Costa Blanca, amb seu a Benidorm (Alacant), ha posat en funcionament un lloc web dedicat exclusivament a localitzar i comprar grans càmpings i resorts propers al mar en l'arc Mediterrani espanyol, així com terrens que puguen acollir aquest tipus d'instal·lacions.

Segons ha informat en un comunicat, el Grup Magic prioritzarà ofertes de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia a l'hora si es fes amb complexos turístics amb els quals diversificar les modalitats d'explotació d'allotjaments.

El nou portal 'www.magiccampingresorts.com' ja està plenament operatiu i ja ha començat a rebre ofertes la viabilitat de les quals està en fase d'estudi.

El responsable d'equip, William Le Metayer, ha explicat que el grup busca "càmpings susceptibles de ser adquirits en qualsevol punt del Mediterrani perquè el Grup Magic és una empresa familiar disposada considerar qualsevol proposta raonable".

Magic Costa Blanca ha decidit expandir-se en el mercat amb la construcció i explotació de càmpings per a cobrir totes les modalitats d'allotjament.

El grup està especialitzat en productes resort vacacional, amb complexos turístics com el Magic Robin Hood, tematitzat amb llegenda medieval, i Magic Natura, que funciona en l'interior d'un parc d'animals.

Els responsables del grup expliquen que "els càmpings conformen una modalitat d'allotjament turístic molt valorada per clients europeus, sobretot del nord, i cada vegada més pels espanyols, que veuen en ells, més que una opció vacacional, un estil de vida".

Magic donarà forma a partir de 2020 a cámpings resorts amb parcs aquàtics, opcions de diversió per a xiquets, adolescents i famílies, i animació permanent. Com a bona part dels acampadors viatgen amb les seues mascotes, una de les propostes que conferiran valor afegit a les instal·lacions consistirà a habilitar complexos tematitzats per a elles, amb espai de joc i fins i tot parcs d'aigua per a gossos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento