Primer vol directe a la Xina  i aviat un altre a l’Argentina

I també a Perú, Santo Domingo i Mèxic. La companyia aèria Air Plus Comet estrenarà divendres que ve un vol directe setmanal amb la ciutat xinesa de Xangai, en la que és la primera connexió d’aquestes característiques entre Catalunya i la Xina.
El vol, que es farà amb un avió Boeing 747 amb capacitat per a 392 passatgers, 46 dels quals en classe business, sortirà els divendres i tornarà els dissabtes i operarà a un preu de 549 euros el trajecte d’anada i tornada.
 
El director general de la companyia del grup Marsans, Ignacio Pascual, va indicar ahir que a l’octubre enllaçaran Barcelona amb la capital Argentina, Buenos Aires, dos cops a la setmana, dimecres i divendres.
 
A més a més, en un termini curt de temps, pensen connectar l’aeroport de Barcelona també amb Perú, Santo Domingo i Mèxic.
 
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va felicitar  la companyia per apostar per Barcelona i va tornar a reclamar un canvi en la gestió dels aeroports espanyols.
 
Gestió de l’aeroport
 
Segons Nadal «si el govern de l’Estat està disposat a flexibilitzar el sistema de gestió dels aeroports permetrà que tots –institucions i agents econòmics i socials– fem de comercials de l’aeroport de Barcelona».
Mostrar comentarios

Códigos Descuento