Comunitat Valenciana

El PP d'Alacant incorpora com a número tres a l'Ajuntament a la presidenta de la Concapa

  • L'alcalde d'Alacant i candidat del PP a l'Alcaldia, Luis Barcala, ha informat que Julia Llopis, presidenta de la confederació Nacional de Pares de Família i pares d'Alumnes (Concapa), ocuparà el tercer lloc de la seua llista en les municipals del 26 de maig.
Julia Llopis i Luis Barcala.
Julia Llopis i Luis Barcala.
PP
Julia Llopis i Luis Barcala.

En un comunicat d'aquest dimarts, Llopis ha mostrat la seua "satisfacció" per la decisió de Barcala d'oferir-li "un lloc en la llista" i ha expressat la seua determinació de "defendre la llibertat d'elecció dels pares a l'hora de decidir l'educació dels seus fills, en la línia de l'acord pres recentment pel Consell Escolar Municipal de retornar al districte únic i que lamentablement la Generalitat no ha volgut respectar".

Llopis ha manifestat el seu compromís per defendre l'ensenyament tant concertat com la públic. "Són dos sistemes que poden conviure perfectament i són els pares els que han de decidir per qui d'ells opten, no el PSOE ni el nacionalista Vicente Marzà -conseller d'Educació-", ha afirmat.

L'alcalde ha posat en valor la incorporació de la representant de la Concapa a la llista municipal en entendre que amb aquesta decisió "els 'populars' fem una aposta ferma per la llibertat d'ensenyament, ja siga públic o privat, ja que pel que nosaltres advoquem és per que els pares puguen triar on porten els seus fills i que l'administració pública recolze per igual aquesta decisió".

"D'igual forma que volem recuperar el districte únic per a fer efectiva aquesta llibertat d'elecció exigim a la Generalitat el màxim esforç i atenció a l'ensenyament públic perquè acabe d'una vegada per sempre amb els barracons que encara tenim i que construïsca els centres educatius que els estem reclamant, com és el cas de la zona de platges d'Alacant, on el creixement urbà fa necessàries noves dotacions educatives i la Generalitat les ha oblidat durant tota aquesta legislatura", ha expressat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento