Comunitat Valenciana

Detingut per amenaçar una família a Dénia amb un destral i un pic

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia (Alacant) una persona per presumptament utilitzar un destral i un pic per a amenaçar una família, arribant a trencar la finestra de la casa per a intentar accedir.
Les ferramentes suposadament utilitzades en els fets.
Les ferramentes suposadament utilitzades en els fets.
Policía Nacional
Les ferramentes suposadament utilitzades en els fets.

Els fets van ocórrer diumenge passat a la vesprada, segons ha informat la Comissaria provincial, quan l'home, un espanyol de 60 anys, es va presentar en la casa dels denunciants colpejant la finestra amb un destral i un pic mentre proferia amenaces de mort contra un dels membres de la família. L'agressor va arribar a trencar el marc i el cristall de la finestra.

La víctima, qui va compartir amb el presumpte agressor algun treball temps enrere, va cridar el 091 i immediatament es van personar dos dotacions de la Policia Nacional que es trobaven pels voltants i que van poder comprovar com efectivament aquesta persona estava destrossant la finestra de l'immoble.

En adonar-se de la presència policial, el presumpte agressor va fugir del lloc i va llançar les ferramentes sota un cotxe. La persecució va concloure amb la seua detenció i els agents van recuperar els efectes utilitzats suposadament per a proferir les amenaces.

El detingut, que tenia antecedents policials, va ser acusat dels delictes d'amenaces greus i danys i va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia, que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento