Comunitat Valenciana

Feijóo espera que el Govern no depenga de l'independentisme: "És roín per als gallecs i per als espanyols"

  • El president de la Xunta de Galícia i del PP gallec, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dilluns que espera que el pròxim Govern no depenga de l'independentisme "perquè si per a ser president del Govern d'Espanya necessites que et recolzen aquells que el seu projecte és anar-se'n d'Espanya, això és roín per a València, per als gallecs i per al conjunt dels espanyols".
Nuñez Feijó espera que el pròxim govern d'Espanya no depenga de l'independenti
Nuñez Feijó espera que el pròxim govern d'Espanya no depenga de l'independenti
EUROPA PRESS
Nuñez Feijó espera que el pròxim govern d'Espanya no depenga de l'independenti

Núñez Feijóo ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació durant la visita que ha realitzat a l'empresa Porcelanosa de Vila-real (Castelló) al costat de la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig.

"A València hi ha nacionalistes i a Galícia també, i els assegure que ni a València ni a Galícia els anirà bé amb nacionalisme, i molt menys amb independentisme", ha asseverat.

D'altra banda, s'ha referit a la "desacceleració econòmica", que creu que el Govern "vol ocultar", i ha criticat que "cada Consell de Ministres es converteix en un míting del PSOE, el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) pareix el programa electoral del PSOE i els ministeris pareix que són diferents subsedes del PSOE per a intentar comprar directament amb diners públics a diferents sectors de la població".

Sobre este tema, ha advertit que "comprar vots amb diners públics és el contrari de fer política" i ha manifestat que "mai" ha vist que un govern, en una situació de dissolució de Corts i convocades eleccions, "estiga utilitzant el BOE i el Consell de Ministres com un míting i una plataforma electoral permanent".

PROPAGANDA ELECTORAL

Una "propaganda electoral", ha afirmat, que "no se sap ni qui la va a pagar perquè no hi ha pressupost per a açò i el dèficit públic s'està disparant, per la qual cosa ens preocupa aquesta situació".

El titular de la Xunta ha lamentat que a Espanya s'ha "desplomat" la inversió estrangera i "ningú vol invertir esperant a veure què ocorre en les pròximes eleccions". Així mateix, ha indicat que s'ha desaccelerat el creixement de l'ocupació i s'ha incrementat la parada.

"Jo crec en els polítics que el seu primer objectiu és l'ocupació, i que si tenim ocupació, tenim més recaptació; si tenim més recaptació, tenim més afiliats a la Seguretat Social; i si tenim ocupació, com tenim més recaptació, podem baixar impostos, i baixar impostos és la millor notícia que li podem donar als ciutadans", ha afegit.

Ha recordat que els impostos no els paguen els polítics, sinó els ciutadans, "i quan un polític es compromet a viure amb menys perquè els ciutadans visquen amb més entenc que per ací va la seguretat d'un programa polític". "Nosaltres sabem gestionar i el nostre objectiu fonamental és unir a la societat i no fracturar-la ni dividir-la i el nostre plantejament és crear ocupació i com més ocupació, menys impostos, i com menys imposats més ocupació, i quanta més facilitat per a invertir les empreses millor", ha afirmat.

En aquesta línia, Núñez Feijóo ha apuntat que "qualsevol persona vullga invertir a Espanya devem facilitar-li tot, dins de les lleis, per descomptat".

Per a Núñez Feijóo, "lamentablement en aquests moments a Espanya no s'està parlant de política", doncs ha afirmat que si es veuen algunes manifestacions, gestos i forma de fer política dels nous i emergents líders polítics, "més s'assembla a una tómbola que a una política d'un país que és la tercera economia de l'euro i que ha superat la recessió econòmica amb política eficaces, i ara pareix que estem involucionando".

Finalment, considera que tot açò s'està donant alhora: "independentisme que té la clau del Govern d'Espanya, política econòmica frívola i increment de la desacceleració de l'economia espanyola que em preocupa molt", perquè ara "ho estem ocultant, però després de les eleccions veurem com les dades econòmiques d'Espanya han anat empitjorant mes a mes en l'últim any".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento