Comunitat Valenciana

El PP diu que 9 de cada 10 valencians es beneficiaran de la seua proposta de baixada de l'IRPF

  • El cap de llista del Partit Popular a Les Corts Valencianes per Alacant, Pepe Císcar, ha assegurat que "nou de cada deu valencians es beneficiaran de la baixada de l'IRPF que proposa el PP a la Comunitat Valenciana". Císcar ha defès que "es tracta d'una revolució fiscal en tota regla que dinamitzarà l'economia, portarà ocupació i deixarà els diners en la butxaca dels ciutadans".
28A.- El PP Diu Que 9 De Cada 10 Alacantins Es Beneficiaran De La seua Proposta
28A.- El PP Diu Que 9 De Cada 10 Alacantins Es Beneficiaran De La seua Proposta
PP
28A.- El PP Diu Que 9 De Cada 10 Alacantins Es Beneficiaran De La seua Proposta

Així les coses, per al PP més de 700.000 alacantins pagaran menys impostos gràcies a la seua proposta per a reduir al 7% de l'Impost de la Renda (IRPF) en el tram autonòmic per als contribuents que declaren fins a 35.000 euros, la qual cosa suposa el 90% dels declarants.

"En el Partit Popular pensem que el consum és la roda que mou l'economia i com més diners tinguen els ciutadans més podran consumir", ha manifestat Císcar, que ha calculat que en el conjunt autonòmic seran 1.950.000 persones les que es beneficien de la proposta.

La mesura fiscal anunciada per la candidata del Partit Popular, Isabel Bonig, es basa en tres eixos: Reducció del tram autonòmic un 7% de l'IRPF per a les rendes més baixes; supressió del tram autonòmic dels impostos de Successions i Donacions; i, baixada progressiva de l'Impost de Transmissió Patrimonial, que es paga sobre la compra de vivendes, locals o terrenys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento